Bij WION wordt op verschillende niveaus gekorfbald en met verschillende motieven: gezondheid, gezelligheid, recreatie en prestatie. Alles onder het motto “Plezier in presteren”.

Kangoeroe Klup Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn er elke week op de zaterdagochtend leuke sporten spelactiviteiten met een knipoog naar korfbal. Info bij Manon van ’t Sant, kangoeroeklup@wion.nl.

Jeugdkorfbal vanaf 6 jaar De jeugd tot en met 18 jaar speelt haar wedstrijden op zaterdag. Afhankelijk van leeftijd en speelsterkte zijn er 1 of 2 trainingen per week. Info bij Jaron Stapersma en Maxim Schäfer, info@wion.nl.

Seniorenkorfbal vanaf 18 jaar De senioren spelen hun wedstrijden op zaterdag en zondag. De trainingen worden gehouden op doordeweekse avonden. Info bij Albert Groeneveld, info@wion.nl

G-Korfbal
Trainingen en wedstrijden voor mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 7 jaar. De jongeren trainen op woensdagmiddag en de ouderen (vanaf ongeveer 16 jaar) op woensdagavond. Info bij Kevin en Dave,  gkorfbal@wion.nl.

Alle informatie over korfballen bij WION is terug te vinden op de WION website


Naast het korfballen zijn er nog andere activiteiten mogelijk bij WION met dezelfde motieven:

Tennis
Bij WION kan tegen aantrekkelijke prijzen worden getennist op kunstgras. Info via info@wion.nl.

KombiFit
Wekelijks op de woensdagavond sporten. Plezier hebben en sociale contacten zijn de belangrijkste ingrediënten bij KombiFit. Voor iedereen die zich niet wil binden aan competitiesport. Info bij Trudy van Bregt, kombifit@wion.nl.

Senioren Sportief
Van september tot en met mei op woensdag en donderdag overdag sporten. De gelegenheid voor iedereen die niet meer in wedstrijdverband wil sporten of dat nooit gedaan heeft, een uurtje in de week actief bezig te zijn met bewegen, spel en sport.

Alle informatie over andere activiteiten bij WION is terug te vinden op de WION websiteKorfbalactiviteiten
het hele jaar door:
.

Zaterdag
Ochtend
Kangeroe Klup

Zaterdag
Hele dag
Wedstrijden jeugd

Zaterdag
Hele dag
Wedstrijden senioren

Dinsdag
Avond
Trainingen

Donderdag
Avond
Trainingen