Badminton instuif

Iedere maandag- en vrijdagochtend tussen 10 en 12 uur kun je je onbekommerd uitleven met racket en shuttle. Er staan 9 banen tot onze beschikking: 6 banen waar in dubbels tegen elkaar gespeeld wordt en een puntentelling wordt bijgehouden. De andere drie banen zijn gereserveerd voor mensen die zomaar een shuttle willen slaan.

Er zijn geen vaste koppels. Iedereen die wil, trekt bij binnenkomst een nummer dat correspondeert met de baan. Twee zwarte nummers spelen tegen twee met een rood nummer. Ieder kwartier wordt er gewisseld, zodat iedereen aan zijn/haar trekken komt.
Voorop staat het spelplezier. Het gaat om het spel en niet om de knikkers. Toch wil je ook wel eens fanatiek uit de hoek komen.

Als je (nog) niet bedreven bent in het spel, zijn er genoeg mensen om je met raad en daad terzijde te staan.

Voorts is er gelegenheid om tussen de verschillende spellen door onder het genot van een kop thee of koffie uit te rusten en met elkaar van gedachten te wisselen.

De kosten van een ochtendje sportief bezig zijn bedragen € 3 per keer.

Voor beginners is een aantal rackets beschikbaar die je voor een ochtend mag lenen. Verder is het nodig dat je over een paar zaalsportschoenen beschikt.

Contactpersonen:

Fons Tacq fonstacq@hotmail.com


De instuif nu even niet
Zodra het weer kan horen van ons
jullie op deze plek